DDD služba

Brzo i efikasno suzbijanje svih štetočina u vašim stambenim i poslovnim prostorima

 

Odražavanje higijene životnog prostora ljudi, kućnih ljubimaca i velikih životinja predstavlja vežan segment zajedničkog života. Klimatske promene koje se beleže poslednjih godina uslovile su i promene u biološkom svetu u našoj okolini. Beleži se rast broja insekata, glodara i štetnih mikroorganizama koji često mogu da budu izazivači ili prenosnici različitih oboljenja životinja ali i ljudi.


Veterinarska stanica Šabac uslužno obavlja poslove dezinfekcije, dezinsekcije i deratizacije. Ove poslove obavlja za potrebe individualnih domaćinstava, radnih organizacija, farmi, prevoznika životinja i svih onih koji imaju probleme za higijenom, štetnim glodarima ili insektima.

Preparati koji se koriste u poslovima dezinfekcije, dezinsekcije i deratizacije su visoko kvalitetni, efikasni i provereni. Stručnjaci Veterinarske stanice Šabac u zavisnosti od problema, preporučuju preparate i sprovode tretmane vodeći računa o ekološkim aspektima i bezbednosti ljudi i domaćih životinja koji dolaze u kontakt sa ovim sredstvima.

stanica sabacStandardne usluge:
Dezinfekcija radnih prostorija, domaćinstava, staja, obora, vozila za transport životinja i sl.
Dezinsekcija ( uništavanje štetnih insekata kao što su mravi, buba švabe, stenice, stonoge, komarci ) u domaćinstvima, radnim organizacijama, stajama, silosima i sl.
Deratizacija ( uništavanje štetnih glodara kao što su miševi i pacovi ) u zgradama, individualnim domaćinstvima, malim i velikim farmama, silosima, skladištima stočne hrane, magacinima prehrambenih proizvoda i sl.

 

Dezinfekcija – Dezinsekcija – Deratizacija Služba Šabac, Telefon: 015 342-611
Zaposleni Stručna sprema Radno mesto Telefon
Petar Pušić DVM Šef DDD službe 064.852.0748
Vladimir Todorović Vet. teh. vet. teh. u službi 064.852.0754
Lazar Ruvidić Vet. teh. vet. teh. u službi 064.852.0756