Veterinarska stanica Šabac u svom sastavu ima dva pet šopa i dve apoteke. Prvi pet šop otvoren je u okviru same ambulante u Šapcu, dok je drugi pet šop, u okviru kojeg se nalazi i apoteka, počeo sa radom 2010. godine i nalazi se u Masarikovoj ulici broj 59. Druga apoteka se nalazi u Ulici Miloša Pocerca br. 35.

pet shop sabacKako se trudimo da našim pacijentima pružimo najbolju moguću negu i brigu, sa istom pažnjom smo opremili i prodajne objekte namenjene najrazličitijim vrstama kućnih ljubimaca – od pasa i mačaka, preko sitnih životinja, kao što su glodari i ptice, do egzota kojih u Šapcu i te kako ima. Upravo iz tog razloga u našim pet šopovima vlasnici kućnih ljubimaca mogu pronaći širok asortiman najpoznatijih svetskih brendova za negu i ishranu životinja.

pet shop sabacKako u okviru pet šopa postoji i veterinarska apoteka, svoju ponudu smo dodatno proširili i upotpunili velikom paletom lekova iz oblasti male i velike prakse. Naši ljubazni prodavci će vam pomoći u odabiru odgovarajuće hrane, preparata, kozmetike ili opreme za vašeg ljubimca, a veterinari su vam na raspolaganju za sve vrste saveta i konsultacija u vezi zdravlja i tretiranja lekovima i lekovitim pomoćnim sredstvima vaših malih prijatelja.

pet shop sabacPet šop i apoteka u Masarikovoj ulici rade svakog radnog dana od 09 do 20 časova, a subotom od 09 do 15 časova.

Radno vreme apoteke u Ulici Miloša Pocerca je: ponedeljak – petak, od 08 do 16h, subotom od 08 do 14h.