VETERINARSKA STANICA ŠABAC NA PET DAY-u

VETERINARSKA STANICA ŠABAC NA PET DAY-u

IMG_3833Kao što ste možda već videli na našoj Facebook stranici Vetrinarska stanica Šabac , najavljivali smo da Royal Pet karavan ponovo dolazi u naš grad. Za razliku od prošle godine, ove godine će događaj trajati tokom celog dana i biće namenjen ne samo ljubiteljima i vlasnicima životinja, već i celoj porodici. Uz kreativne radionice, ples, igru, predstavljanje sporta agiliti, dresera, odgajivačnica zanimljivih rasa, sve posetioce očekuju u pokloni koje je generalni sponzor Royal Peta obezbezbedio.

 

 

 

 


Veterinarska stanica Šabac i svi veterinari, i ove godine će biti deo ovog zanimljivog pet druženja, koje će biti još bolje i sadržajnije. Pozivamo sve naše pacijente, odgajivače, drugare, poznanike i prijatelje da nam se pridruže sa svojim ljubimcima u subotu, 10.maja od 11 sati kada program Pet day-a i počinje. Veterinarska stanica Šabac će se i ovog puta predstaviti na interesantan način, a odlučili smo i da podelimo poklone na licu mesta!
O čemu se radi? Naime, pored vaučera sa popustima i poklonima koji mogu da se iskoriste kod nas u stanici, na samom događaju svi psi čiji vlasnici to budu želeli biće očišćeni od endoparazita – stomačnih glista. Dakle, očekujte puno poklona, druženja, zabave ali i brige o zdravlju vaših malih prijatelja. Mi ćemo biti tu da u zdravstvenom smislu prođe sve u najboljem redu, a na vama je da iskoristite sve sadržaje koji su vam na raspolaganju tog dana.
Prijavite obavezno svoj dolazak, jer su organizatori pripremili poklone za sve ljubimce. Prijave su na Facebook strani Royal Canin Srbija, a možete se direktno prijaviti i kod nas u ambulanti, kao i slanjem poruke u inbox na Facebook stranici Veterinarska stanica Šabac. DOBRODOŠLI SU SVI LJUBIMCI BEZ OBZIRA NA VRSTU I RASU!
Vidimo se u subotu!





Leave a Reply