ISKORISTITE PRILIKU: Sa ljubimcem na žurku!

stanica sabac

ISKORISTITE PRILIKU: Sa ljubimcem na žurku!

stanica sabacSetite se koliko puta ste samo želeli da vaš ljubimac krene sa vama u neki provod, gde će zabave biti i za njega i za vas! Mi vam sada nudimo idealnu priliku, koja nosi nazivRoyal Pet u Šapcu!
U fantastičnom sadržaju našeg „pet day“-a uživanja će biti za svakog – za vaše ljubimce, koji će besplatno degustirati omiljenu ROYAL CANIN hranu, koji će pozirati pred crtačima i dobiti svoj lični portret; za vaše najmlađe članove porodice, koji će dobiti priliku da iskažu svoju kreativnost i učestvuju u našoj radionici pod nazivom Plavi Pas, ali i za vas dragi naši vlasnici, koji ćete konačno moći da dobijete najstručnije savete od naših veterinara.

stanica sabacKao što rekosmo sadržaj je više nego interesantan, a pored već pomenutog, na “pet day”-u vas očekuju i grumeri koji će uređivati vaše ljubimce. Pozivamo i sve vas koji još nemate ljubimce da posetite kraljevsku žurku, jer će nam se na Kraljevskom karavanu pridružiti i psi iz Prihvatilišta za pse Šabac, koji će pokušati da pronađu novi dom i vlasnike.
Dakle, oklevanja nema, jer sada možete zajedno da uživate. Dopustite da žiri dokaže da je baš vaš ljubimac kralj grada Šapca i da je baš on stvoren da ponese kraljevsku titulu.
Naš kraljevski izbor je poseban po mnogo čemu, a ono što ga čini neodoljivim jesu upravo vaši ljubimci. Ovo je jedini izbor u Šapcu u kome pravo učešća imaju SVI vaši ljubimci – i mace i psi i činčile i kornjače, zmije i gušteri,…I svaki od njih ima šansu da postane KRALJEVSKI LJUBIMAC Šapca! Razloga je i više nego dovoljno da svoju prijavu popunite ODMAH I SADA >> Royal Canin Srbija

Dođite i uverite se da su naše žurke najposećenije i najbolje – mesta ima za sve!

Pogledajte ko su KRALJEVSKI LJUBIMCI IZ SUBOTICE!





Leave a Reply