Apoteke i šopovi

Najveći izbor hrane, opreme, kozmetike i suplemenata za vašeg ljubimca najprestižnijih brendova

 

Veterinarska stanica Šabac u svom sastavu ima dva pet šopa i dve apoteke. Prvi pet šop otvoren je u okviru same ambulante u Šapcu, dok je drugi pet šop, u okviru kojeg se nalazi i apoteka, počeo sa radom 2010. godine i nalazi se u Masarikovoj ulici broj 59.

pet shop sabacKako se trudimo da našim pacijentima pružimo najbolju moguću negu i brigu, sa istom pažnjom smo opremili i prodajne objekte namenjene najrazličitijim vrstama kućnih ljubimaca – od pasa i mačaka, preko sitnih životinja, kao što su glodari i ptice, do egzota kojih u Šapcu i te kako ima. Upravo iz tog razloga u našim pet šopovima vlasnici kućnih ljubimaca mogu pronaći širok asortiman najpoznatijih svetskih brendova za negu i ishranu životinja.

pet shop sabacKako u okviru pet šopa postoji i veterinarska apoteka, svoju ponudu smo dodatno proširili i upotpunili velikom paletom lekova iz oblasti male i velike prakse. Naši ljubazni prodavci će vam pomoći u odabiru odgovarajuće hrane, preparata, kozmetike ili opreme za vašeg ljubimca, a veterinari su vam na raspolaganju za sve vrste saveta i konsultacija u vezi zdravlja i tretiranja lekovima i lekovitim pomoćnim sredstvima vaših malih prijatelja.

pet shop sabacPet šop i apoteka u Masarikovoj ulici rade svakog radnog dana od 09 do 20 časova, a subotom od 09 do 15 časova. Rukovodilac apoteke je dr vet. med. Bojan Nedeljković.

Potrebne informacije možete dobiti na telefon: 015/350-429

Druga veterinarska apoteka

Druga apoteka nalazi se u Ulici Miloša Pocerca 35. Radno vreme je svakog radnog dana od 08 do 16 časova, a subotom od 08 do 14 časova. Rukovodilac apoteke je dr vet. med. Danica Dimitrić.

Potrebne informacije možete dobiti na telefon: 015/342-438

 

Osnivanje veterinarskih apoteka

Godine 1963. postojala je apoteka – magacin, koja i danas radi, u prostorijama same Stanice. U njoj je kao rukovodilac prodaje radio apsolvent veterine Božidar Vuković. Želeći da omogući brzo, kvalitetno i raznovrsno snabdevanje, Stanica je uočila potrebu  jedne ovakve ustanove i pristupila, u saradnji sa Vetpromom iz Beograda,  formiranju prve veterinarske apoteke u Šapcu. Za njenu izgradnju Vetprom je dao materijalna sredstva i ustupio je šabačkoj veterinarskoj stanici na korišćenje uz naknadu. Apoteka je podignuta 1969. godine na Kamičkom mostu u Šapcu. Prvi upravnik apoteke bila je dipl. veterinar Jelisaveta Mozetić, a pored nje u apoteci je radio i poljoprivredni tehničar Bogoljub Isailović.

Zahvaljujući razvojnim mogućnostima Stanice, otvorena je i druga veterinarska apoteka. Veterinarska stanica je za ovu apoteku kupila lokal iz sopstvenih sredstava, lociran na pijaci ”Živinarnik”. Prvo osoblje činili su veterinarski tehničar Tomislav Trifunović i poljoprivredni tehničar Jasmina Maletić. Ova apoteka posluje i danas u okviru Veterinarske stanice Šabac.