Duh Pariza stiže u Šabac! Ljubimci spremite se!

Duh Pariza stiže u Šabac! Ljubimci spremite se!

FACEBOOK-sabac-2Mnogi za njega kažu da je Pariz u Srbiji. Da li će i njegovi ljubimci pokazati stil i raskoš kakav krasi Parižane, videćemo u maju kada naš kraljevski karavan stiže u prestonicu Mačve – Šabac! Sada znate našu narednu destinaciju u kojoj ćemo potražiti vaše, a i naše kraljevske četvoronožne prijatelje. Prošlogodišnje druženje u šabačkom gradskom parku odlučili smo da ponovimo i ove godine, jer kako kažu – DOBRE STVARI NE TREBA MENJATI!

Dakle, ako ste bili prošle godine – evo prilike da se ponovo dobro zabavite. Ako niste – evo prilike da nadoknadite propušteno! Znamo koliko vam je bilo žao što ste propustili prošlogodišnje druženje, zato vam dajemo drugu šansu da ispravite svoju grešku!
Znamo da znate od prošle godine i znamo da jedva čekate da ponovite divno, šašavo, šarmanto, kraljevsko druženje, ali nama nije teško da vam ponovimo – pravo učešća ima baš svaki vaš kućni ljubimac! Da, da svaki – i činčila,i pacov, i feretka i degu! I baš za svakog smo pripremili pregršt poklona!
Ono što ovogodišnji ROYAL PET razlikuje od prethodnog je bogatstvo sadržaja koje smo pripremili za sve članove vaše porodice. Kažemo za sve, a zapravo mislimo i na najmlađe i na mame, tate, za sve koje vole životinje, koji su vlasnici nekog kućnog ljubimca ili to žele da postanu. Dečica će kroz kreativne radionice ispoljiti svoju maštu i kreativnost, učiće o pravilnom odrastanju sa svojim četvoronožnom prijatelju, a mame i tate će uživati u proizvodima koja njihova deca budu pravila. Centralni događaj, izbor za kraljevskog ljubimca Šapca, ostaje nepromenjen – svi ljubimci, svih vrsta, rasa, sa ili bez pedigrea, veliki ili mali, šareni ili jednobojni – svi će se prošetati našoj crvenom pistom i stati pred “strašni sud” – žiri, koji će troje ljubimaca direktno poslati u finale!
Ali..nećemo vam odmah sve otkrivati. Dođite da se zabavljamo, družimo, volimo, da lajete i mjaučete i osvojite divne, kraljevske nagrade. PRIJAVA JE OBAVEZNA I VRLO JEDNOSTAVNA – KLIK NA Royal Canin Srbija.

A kako je bilo prošle godine, pogledajte u našoj priči o Royal Petu u Šapcu, učesnicima i pobednicima koji su otišli kući punih šapica!





Leave a Reply