AKCIJA: zaštita protiv buva i krpelja na sniženju!

šabac

AKCIJA: zaštita protiv buva i krpelja na sniženju!

šabac Iako se već odavno zna da zbog klimatskih promena više nema sezonalnosti krpelja, činjenica je da su oni mnogo aktivniji sa dolaskom toplijih dana. Upavo iz tog razloga je veoma bitno zaštiti pse i mačke od potencijalnih ugriza ovih krvopija, ali i širenja opasnih bolesti, kao što je prioplazmoza ili poznatija kao krpeljska groznica. O zaštiti protiv buva i krpelja pogledajte u tekstu koji se bavi ovim problemom na našem sajtu.

Za razliku od krpelja, buve su aktivne tokom cele godine, a ono što je najbitnije jeste podatak da samo 5% buva boravi na vašem psu ili mački. Ostatak, tj. 95% nalazi se u vašoj najužoj okolini – pukotinama u parketu, ćoškovima, nameštaju i svim onim tamnim mestima koja im pružaju neophodno utočište. Dolaze na vašeg ljubimca samo da se nahrane.

Kako bi rešili problem i buva na psu i okolini, kao i krpelja, neophodno je da reodvno koristite antiparazitsku zaštitu kod vašeg psa ili mačke. Iz tog razloga, izlazimo u susret svim vlasnicima pasa i mačaka i snižavamo cene preparata Frontline Combo, koji uništava krpelje i buve, i na životinji i u njenoj okolini. Ne propustite ovu priliku i iskoristite povoljnosti akcije u pet šopovima Veterinarske ambulante Šabac.





Leave a Reply