Dr. Vet. Med. Maja Došenović

Dr. Vet. Med. Maja Došenović

šabacDr Vet. Medicine Maja Došenović rođena je u Novom Sadu 1984. godine. Odrastajući u porodici okružena kućnim ljubimcima, odlučuje se da upiše srednju veterinarsku školu u Futogu. Vođena ljubavlju prema životinjama, odlazi na dalje školovanje i diplomira na Veterinarskom fakultetu u Novom Sadu.
Svoje prve veterinarske korake napravila je u ambulanti za male životinje u Sremskoj Kamenici. Nakon godinu dana odlazi u veterinarsku kliniku u Passau, Nemačka. Kao aktivni član tima prikuplja veliko iskustvo iz oblasti interne medicine, dermatologije, hirurgije, kao i akupunkture i akupresure, kao pomoćnih sredstava u terapiji kućnih ljubimaca.
Životni put je doveo u Šabac, gde se zapošljava u Veterinarskoj Stanici “Šabac”. Doktorka Maja je zahvaljujući svojoj predanosti i posvećenosti vrlo brzo napredovala i postala šef veterinarske apoteke u centru grada. Istovremeno, Dr. Maja je zajedno sa Dr. Jelenom Smiljanić i Dr. Tamarom Vešić, aktivni deo tima za kućne ljubimce ambulante “Šabac”.
Doktorka Maja je na drugoj godini doktorskih studija na Fakultetu veterinarske medicine u Novom Sadu i istovremeno asistent na Visokoj strukovnoj veterinarskoj školi u Šapcu. Nesebično prenosi praktično znanje na studente. Posebnost doktorke Maje je u toplini i emociji koju poseduje prema svim živim bićima. Omiljena je među kolegama i klijentima.
Dr. Maja je veliki ljubitelj putovanja, i svako svoje slobodno vreme koristi uživajući u njima. Rekreativno se bavi plivanjem i svakodnevno svoj um relaksira čitanjem knjiga.

Kontakt telefon: 064.8520.771

Leave a Reply