Naša ekipa

Veterinarska stanica Šabac je jedina veterinarska stanica u Srbiji koja zapošljava čak 25 veterinara, koji pored centralne ambulante u Šapcu, rade i u ambulantama u okolnim mestima i na taj način pokrivaju najveći deo Mačve. Svojom predanošću i pre svega stručnošću, svakodnevno odgovaraju zahteve i potrebe svojih pacijenata i njihovih vlasnika. Predstavljamo deo ekipe koja je svakodnevno u Veterinarskoj stanici Šabac.

Možete nas pozvati na broj telefona 015/341-240.

 

šabacDr.vet.med. Jelena Smiljanić
Dr vet.medicine Jelena Smiljanić je rodjena 1981. god.u Šapcu. Nakon završene Šabačke gimnazije upisuje fakultet Veterinarske medicine u Beogradu, gde je i stekla diplomu.

 

 

 

 

šabacDr.vet.med. Maja Došenović
Dr vet. medicine Maja Došenović rođena je u Novom Sadu 1984. godine. Odrastajući u porodici okružena kućnim ljubimcima, odlučuje se da upiše srednju veterinarsku školu u Futogu.

 

 

 

 

stanica sabacNevena Perić
Nevena Perić rodjena je 1992. godine u Šapcu. Student ekonomskog fakulteta, od nedavno član naše Veterinarske Stanice. Još od malena gaji ljubav prema kućnim ljubimcima, čak i sama ima dva prelepa psa.
Zbog svoje izražene komunikativnosti, Nevena se već više od pola godine uspešno snalazi na poziciji prodavca u Veterinarskoj i pet-shop apoteci. Spremna je da svakom klijentu pruži adekvatan savet i ukaže na pomoć. Uživa u trenucima dok sa klijentima razmenjuje iskustva vezana za zdravlje i razvoj ljubimaca. Rad u apoteci, kako kaže, iz dana u dan jača njenu posebnu ljubav i poštovanje koje iskazuje prema životinjama.
Srećna je što je član naše Veterinarske Stanice i što ljubav prema životinjama sada može da iskaže kroz svoj posao.
Nevena svoje slobodno vreme provodi na planini i pored reke, voli prirodu i koristi svaki trenutak da uživa u njoj.

DDD Služba

Veterinarska stanica Šabac

Vojvode Putnika 52, Šabac

Sva prava zadržana